Politika kolačića (Cookies) za web stranicu oling.hr

Što su kolačići? Kolačići su male tekstualne datoteke koje se pohranjuju na vašem računalu ili mobilnom uređaju kada posjetite web stranicu. Oni omogućavaju web stranici da zapamti vaše akcije i postavke (kao što su prijava, jezik, veličina fonta i druge postavke) tijekom vremena, tako da ih ne morate ponovno unositi svaki put kad se vratite na stranicu ili prelazite s jedne stranice na drugu.

Kako koristimo kolačiće? Naša web stranica oling.hr koristi kolačiće kako bismo poboljšali vaše korisničko iskustvo prilikom posjete. Kolačići nam pomažu razumjeti kako koristite našu stranicu i omogućuju nam pružanje personaliziranog sadržaja. Također ih koristimo za statističke svrhe kako bismo bolje razumjeli interakciju korisnika s našom stranicom i poboljšali je. Kolačići koje koristimo ne sadrže osobne informacije i ne dijelimo ih s trećim stranama.

Kako možete upravljati kolačićima? Većina web preglednika omogućava vam da odbijete ili prihvatite kolačiće, te da obrišete postojeće kolačiće sa svog uređaja. Postavke kolačića obično se nalaze u izborniku "Opcije" ili "Postavke" vašeg web preglednika. Detaljnije informacije o upravljanju kolačićima potražite u postavkama svog web preglednika.

Dodatne informacije Naša politika kolačića može se povremeno mijenjati kako bismo odgovarali promjenama u zakonodavstvu i našim praksama. Molimo vas da se redovito informirate o našoj politici kolačića kako biste bili u tijeku s najnovijim informacijama.

Ukoliko imate dodatna pitanja ili želite saznati više o našoj politici kolačića, slobodno nas kontaktirajte putem e-maila: info@oling.hr

Ova politika kolačića posljednji put je ažurirana: 22.10.2023